Produsele se livrează doar prin următoarele servicii de curierat:

  • GLS
  • Fan Curier
  • Urgent Cargus

Nu obișnuim sa confirmam telefonic comenzile plasate pe site, decât in cazul in care avem nelămuriri legate de comanda, informații incomplete sau referitoare la produsele comandate. Daca doriți o contactare telefonica prealabil trimiteri comenzii, va rugam sa menționați in rubrica – Alte comentarii – atașata la comanda.

Pentru a proteja produsele in timpul transportului, ambalam toate coletele in cutii din carton cu punga din plastic si folie cu bule acolo unde este necesar acest.

In momentul expedierii comenzii veți primi pe mail număr de urmărire. Numărul AWB in aplicația curierului va fi disponibil pentru urmărire in jurul orei 00:00 (ora la care de regula coletul ajunge in hub-ul principal).

In ziua livrării, un SMS, conținând numărul curierului ce va efectua livrarea, va fi transmis pe numărul de telefon mobil comunicat in comanda.

Pentru produsele din stoc de larg consum, de regula toate comenzile plasate pana in ora 16 sunt predate curierului in aceeași zi pentru a putea fi livrate in ziua următoare, excepții apărând in zilele in care volumul de colete nu permite acest lucru.

Pentru produsele realizate de Van Life Boutique gen imprimări 3D, articole de decor, si orice alt obiect care necesita producția, va fi un termen de execuție a produsului respectiv. Numai după ce produsul este executat si verificat va fi trimis către dvs.

[Sa incercam sa reformulam anumete sectiuni

Sa updatam pretul per comanda per serviciu curierat

Sa punem timpul de asteptare al comenzii]

X